Наказание забележка отнесе депутатът от Тошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е

...
Наказание забележка отнесе депутатът от  Тошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов отнесе наказание заради обиди към Кирил Петков

Наказание забележка отнесе депутатът от " " Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година поради обиди към от трибуната в Народното събрание.

По време на дебата за избор на подуправител на здравната каса Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година напомни, че бе дал декларация, че е само български жител, с цел да стане министър, а в следствие се бе оказало, че към момента не е освободен от канадското си поданство. Коментира и работата на прокуратурата.

" Нали правихте правосъдна промяна, сътрудници златни, прелестни, дребни? Какво не ви харесва в този момент в правосъдната промяна? Какво не ви харесва в този момент в този прокурор? Нали махнахте предходния и оставихте този, това ли ви е правосъдната промяна? ", иронично се обърна Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година към някогашните си съдружни сътрудници от Политическа партия и Демократична България.

Междувременно от първия ред се чу по какъв начин му подвиква: " Кой е дребен? ".

" Да кажа единствено какво чух долу от първия ред., който е функционалност на татко си, зададе въпроса " Кой е дребен? ", очевидно визирайки растежа ми от 1,70 см. Ако аз съм 1,60, това, което смятате за ваше, е несъмнено 10 сантиметра ", сподели Йорданов.

Междувременно Петков стана, мина около него и му направи дълбокосмислен знак, който наподобяваше проявление на разлика в растежа им.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР